Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων & Παράδοσης Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

☀ Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

 

☀ Πολιτική επιστροφών

Για τα αρώματα

Λόγω μη τυποποιημένων προϊόντων (χύμα) δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής τους.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα μας

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από το μέγεθος ή το μοντέλο που παραγγείλατε, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος λόγω λάθος εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με την SpeedEx και χρέωση της εταιρείας μας και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα με την αρχική χρέωση αποστολής. Σε περίπτωση λάθους από την εταιρεία μας δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές σύμφωνα με τα παρακάτω:

Το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχει φορεθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί οι ετικέτες του, οι εγγυήσεις του, η συσκευασία της εταιρείας και ότι άλλο συνοδεύεται με αυτό.
Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή και το έλεγχο του προϊόντος, από την εταιρεία μας, έπειτα από συνεννόηση, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.
Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολόγιου η επιστροφή γίνεται αντίστοιχα με δελτίο αποστολής. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα γίνεται ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας (εντός 7ημέρου), διαφορετικά, τα χρήματα επιστρέφονται στο τραπεζικό λογαριασμό, όπου απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο δικαιούχου και λογαριασμός IBAN.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών ή δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής η εταιρεία ACCESSORIES έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή.

 

☀ Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή λάθος προϊόν η gmaccessories.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο gmaccessories.info@gmail.gr ή τηλεφωνικά για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.
Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Φ.Ε.Π. (φόρμα επιστροφής προϊόντος), η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα αποστολή προϊόντων.

 

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Τα προϊόντα μας τα αποστέλουμε με την μεταφορική εταιρία SpeedEx.

  1. Εντός της Ιεράπετρας (Παράδοση την Επόμενη Ημέρα) – 3.00 €
  2. Από Πόλη σε Πόλη – 3.00 €
  3. Προς Απομακρυσμένες Περιοχές Ν. Θεσσαλονίκης – 4.00 €
  4. Προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας – 4.00 €

Υπηρεσία Αντικαταβολής – 3.00 €

Close

banner