Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό με ένα mail στο gmaccessories.info@gmail.com έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η παραγγελία σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK

IBAN: GR4302601640000220200384341

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

2. Πληρωμή μέσω της πλατφόρμας PayPal

Πληρώστε άφοβα μέσω της ασφαλής πλατφόρμας της PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal. Τι είναι το Paypal;

3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της πλατφόρμας EveryPay

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 

Close

banner